Nyheter fra Brølende Lam nettverket

«Dere kan alle profetere, drømmer og visjoner»

Dato: 14-16 aug 2020Sted: «Levende vann misjonssenter og Bønnens hus» Tangen 11, KristiansandRegion: SørlandetPåmeldingsfrist: Fredag, 14 august, 2020

«Dere kan alle profetere, drømmer og visjoner» 

Profetisk seminar med Per Ivar Winnæss «Levende vann misjonssenter og Bønnens hus» Tangen 11, Kristiansand

14-16 august 2020 


Supersøndag – ReUnion møte

Dato: 9. aug kl12:00Sted: Flesseberg Gård, Øvre EikerRegion: Buskerud

9 august KL12:00-18:30

«Supersøndag» «ReUnion møte» Brølende lam, Flesseberg gård, Flessebergveien 41, 3302 Hokksund, Øvre Eiker med blant annet Jesus venner og Axel Larsen, Alfen, Brølende lam og flere


Gaver og betalingsoversikt Brølende lam

Siden vi har blitt en del nye medlemmer og mange nye søsken har blitt introdusert til oss, oversender jeg en oversikt over tjenesten og menighetens konti, for innbetalinger. Som dere sikkert kjenner til har vi, i Brølende lam profetiske tjeneste, flere juridiske enheter og derfor flere konti. Vi har også Vipps for alle virksomhetene.  


Brølende lam profetskole, høsten 2020

Dato: 8. sept - 1. des 2020Sted: Flesseberg gård, Hokksund.Påmeldingsfrist: Tirsdag, 30 juni, 2020

Vi starter opp med ny modul på Brølende lam profetskole til høsten Qara «Payback time». Flere har allerede søkt og blitt tatt opp som elever på modulen.

Denne omfatter først en del hvor vi legger en grunn for hvordan vi profeterer, tyder og kan utvikle den nytestamentlige gaven, gjennom en undervisningsbolk og en aktiviseringsbolk. Her vil vi følge den enkelte opp, som føler at de ikke har en ordentlig flyt i Den Hellige Ånd, så de kan vokse i tro og får en mer struktur og flyt i hvordan de kan profetere.


BL Expo rundreise Sør

Dato: 24 aug - 1 sept 20Sted: Flere steder i Sør-NorgeRegion: SørlandetPåmeldingsfrist: Fredag, 12 juni, 2020

BL Expo roundtrip «Åpen himmel, profetiske samlinger» og «Ringen er sluttet»

Brølende lam har reist Norge land og strand, på kryss og tvers, fra nord til sør og «utrustet de hellige til tjenestes gjerning» i nesten tjue år nå. Videre har vi arrangert 100 talls profetiske seminarer og hatt profetskole på Brølende lam.

Herren viste meg at jeg i denne omgang skulle reise den delen av landet som vi har virket mest i, gjennom årenes løp - som i en ring og inn kalle folket til «En åpen himmel- samling». Videre skulle vi ende rundreisen i Brølende lam, i Hokksund og profetere at «Ringen er sluttet» Vi har stor forventning til disse profetiske samlingene og inviterer deg til å ta del du også.

Se hele programmet for BL Expo rundreisen.


BL Expo Finnmark, med Alta og Kautokeino

Dato: 12-16 februarSted: Alta og KautokeinoRegion: Finnmark

Onsdag 12-16 februar

«BL Expo Finnmark, med Alta og Kautokeino»

Profetiske møter på kvelden, kl18:00 og evangelisering på dagene, med Brølende lam team


Apostolisk/profetisk samling med dr. Sharon Stone

Dato: 25-27 sept 2020Sted: Flesseberg Gård, Øvre EikerRegion: Nasjonalt - NorgePåmeldingsfrist: Mandag, 1 juni, 2020

Fredag 25-27 september 2020 «Apostolisk/profetisk samling» med dr. Sharon Stone, på Flesseberg gård, Øvre Eiker, påmelding


Dr. Sharon Stone - 2019: Apostolisk profetisk samling

Dr. Sharon Stone, Apostolisk profetisk konferanseDr. Sharon Stone fra Christian International Europa i London har besøkt oss igjen og formidlet til oss hvordan vi kan komme nærmere Gud og utvikle et mer intimt fellesskap med Gud vår Far.

Vis liste over sesjonene...


Apostolisk profetisk samling 2020 med Tom og Jane Hamon

Dato: 22. - 24.mai 2020Sted: Flesseberg Gård, Øvre EikerRegion: SkandinaviaPåmeldingsfrist: Lørdag, 1 februar, 2020

Dette blir Jane sitt 8. besøk til oss i Brølende lam og Tom sitt 7. De hilser dere alle og gleder seg så til å komme tilbake til sine venner i Norge!

Vi ønsker å invitere til apostolisk profetisk samling på Flesseberg gård i Øvre Eiker, 22-24 mai 2020, med apostlene Tom og Jane Hamon, Valentina og Per Ivar Winnæss, samt Brølende lam team. Tom og Jane har vært med oss i mange år og deres forkynnelse er aktuelt og grunnleggende og de har en sterk forløsende profetisk gave.


Profetisk sommerskole 2020

Dato: 27. juli - 1. augustSted: Flesseberg Gård, Øvre EikerRegion: Nasjonalt - NorgePåmeldingsfrist: Fredag, 1 mai, 2020

«Dere kan alle profetere», den 27. juli – 1. august, på Flesseberg Gård i Øvre Eiker. Vi gleder oss til denne uken sammen med dere deltagere. Profetskolen ligger i et naturskjønt område med skogen og marka som nærmeste nabo. Vi legger en solid bibelsk grunn for nådegavene og især den nytestamentlige profetiske gaven denne uken, i et betjenende og engasjerende tjenestefellesskap, hvor Kristus Jesus blir helhjertet elsket, trodd og etterfulgt.


Sider